nyheter uddevalla

Islamiska Centret Uddevalla vinner Islamic Cup 2018

Skrivet av IC Uddevalla
2021-12-29 11:01:58
Blog image
Islamiska Centret i Uddevalla (Uddevalla moskén) fick äran att arrangera Islamic Cup 2018. Medlemmarna, äldre så väl som yngre, engagerade sig och ordnade eventet som utspelade sig mellan 22 och 23 december.

Eventet gästades av 16 lag (inklusive två lag från IC Uddevalla) och en hel del åskådare både från Uddevalla och andra städer. Lagen som var med i turneringen representerade olika moskéer samt ungdoms- och aktivitetsföreningar i Sverige. Under dessa två dagar fick vi uppleva spännande fotbollsmatcher och fina gemenskap och aktiviteter.

Eventet slutade på, för oss, bästa sättet – IC Uddevalla vann turneringen och blev därmed vinnare av Islamic Cup 2018. Bland priserna som delades ut fanns:

Vinnare av Islamic Cup 2018: IC Uddevalla
Akhlaaq priset (priset för laget som hade bäst moral och visade bästa beteendet): Borås moskén
Turneringens spelare: spelare från Norrköping
Turneringens målvakt: spelare från Vänersborg

Vi vill även passa på och tacka Uddevalla kommun som bistod med lån av Mötesplatsen Dalaberg och hyran av Dalabergs idrottshall. Stort tack ska ni ha!

Islamiska Centret i Uddevalla

Islamiska Centret i Uddevalla är en ideell förening med kontor på Dalaberg, norra Uddevalla. Vi är en av Uddevallas största och mest aktiva föreningar. Vår verksamhet består av bland annat religiösa aktiviteter, sportevenemang och mycket mer. I folkmun är vi mer kända som Uddevalla moskén.

Hitta hit!

IC Uddevalla
Lövskogsgatan 8
45173 Uddevalla

isc-uddevalla@hotmail.com
070 000 00 00

Webbisdan utvecklad av Webbi