Event & aktiviteter

Mycket igång hela tiden

Överblick av våra event & aktiviteter

Sportaktiviteter

folksamlingar

gemensam mat & fika

utbildning

en moské för alla

insamlingar

Aktiviteter för stora och små

Vi arrangerar aktiviteter för både vuxna och barn. Allt från Eid-aktiviteter till fotbollsturneringar och mycket mer! Våra volontärer håller föreningen i liv och ser till att våra medlemmar och besökare alltid har något att göra.

Utöver det så håller vi i de regelbundna religiösa aktiviteterna så som de fem dagliga bönerna, fredagspredikan och bönen, nattbönen under Ramadan och mer.

aktiviteter barn
sanabil

Sanabil

Sanabil skola är en del av moskén och jobbar bara med barnaktiviteter, vilket inkluderar både aktiviteter och utbildning för barnen. Här får barnen lära sig bland annat att läsa och skriva arabiska och om andra kulturer.
 
I Sanabil jobbar vi dessutom med att planera och arrangera aktiviteter för barnen som exempelvis simning, utflykter, idrott och mycket mer.

Aktiviteter för familjen

Vi jobbar aktivt med att planera och arrangera aktiviteter för familjen, i första hand våra medlemmar. Det kan vara allt från ’Eid-aktiviteter men också andra aktiviteter som utflykter, simning och mer.

Här jobbar vi också med att utveckla samarbetet med andra verksamheter som jobbar i samma område. Det kan vara information om jobbsökande och annat.
familj
Hjälpkampanjer

Vi hjälper andra

Vi är med och bidrar till olika hjälpkampanjer med insamlingar i vår församling. Vi samarbetar emellan med Islamic Relief och Muslim Aid för att samla in pengar till folk som är i behov i olika delar av världen så som Gaza, Jordanien, Bangladesh, osv.