Moskén, Verksamhet

Presentation utav moskéns Sanabil verksamhet

Vi är stolta över att presentera Sanabil, moskéns blomstrande barnverksamhet som under helgerna förvandlas till det älskade Sanabil. Här bjuder vi in dina barn att delta i ett spännande äventyr av lärande, utforskning och skapande.

Denna verksamhet, som är en integrerad del av vår moské, opererar under överinseende av vår styrelse, som utser en dedikerad styrgrupp för att säkerställa att varje barn får en rik och meningsfull upplevelse. Sanabil skolan har en separat budget som sammansätts av årsavgifterna som föräldrar bidrar med vid varje barns registrering. Dessa medel administreras uteslutande av vår kompetenta styrgrupp, som bär ansvaret att strategiskt planera och använda budgeten för verksamhetens bästa.

Vår vision för Sanabil går långt utöver de vanliga klassrummet. Det är en plats där varje barn inte bara lär sig läsa och skriva på, utan där de också upptäcker skönheten i det arabiska språket – en nyckel till förståelse och samhörighet. I centrum av Sanabil står vår passion för det arabiska språket. Vi tror att det är nyckeln till en djupare förståelse för vår religion och identitet. Genom välplanerade läroplaner och engagerande aktiviteter, strävar vi efter att göra arabiska inte bara till ett ämne, utan till en källa till glädje och glädje för våra elever.

Vår Sanabil är inte bara en plats för traditionell undervisning, utan en levande oas där varje barn får chansen att blomstra och växa. Genom att väva samman moderna undervisningsmetoder med tidlös kunskap, strävar vi efter att göra varje lektion till en inspirerande resa. Från spännande lektioner i arabiska till bland annat energifylld idrottsevenemang och utflykter till vattenpalats, strävar Sanabil efter att forma inte bara intelligenta sinnen utan också glada hjärtan.

Sanabil är mer än bara en utbildningsinstitution, det är en gemenskap där varje barns unika gåvor uppmuntras och stöds. Vi är stolta över att välkomna över 150 barn till vår skola i år, och varje nytt ansikte fyller vår skola med ännu mer entusiasm och energi.

Verksamheten sträcker sig från augusti – juni. Det är på moskéns officiella hemsida som föräldrar inom kort kommer kunna anmäla sina barn och börjar sin resa mot kunskap och gemenskap. Här, i hjärtat av vårt samhälle, skapar vi tillsammans ett äventyr av kunskap, glädje och kreativitet.

Vi ser fram emot att hälsa både nya och gamla familjer välkomna till Sanabil – där lärandet är en glädjefylld resa!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.